Sådan melder du dig ind

Du kan klikke på nedenstående tilmeldingslink og registrere dig som medlem. Medlemskab koster 222 kr. årligt/voksen.

HJEM TIL NATUREN – SAMMEN! Er du også Naturpassioneret? Har du respekt for og kærlighed til naturen? Er du blevet rørt af naturoplevelser og har du smagt på den dybe lykke i naturmødet? – Så er kom og vær med til en af vores mange aktiviteter, blive inspireret og se om du får lyst til at blive en del af fællesskabet. Du kan gratis deltage i en til aktiviteter før du melder dig ind. 

HVAD ER DIN NATURPASSION? – Har du idéer, spørgsmål, ønsker, eller noget du kunne tænke dig at bidrage med, så s kriv meget gerne med spørgsmål og idéer til: kontakt@naturpassion.dk

Et års medlemskab koster 200 kr. for voksne individer. Som medlem kan man medbringe sine børn til alle familieaktiviteter. 

Medlemskontinentet dækker helt basale udgifter som bankkonto, gebyrer, forsikring, hjemmeside, webhotel, kontormaterialer, vask af service efter aktiviteter og lån/leje af naturgrund mm. Da de samlede omkostninger ikke er så høje, er medlemskontingentet sat lavt. Overskud går til forplejning og brænde ved udviklingsmøder, generalforsamling mm. Bestyrelsen modtager ikke honorer for deres arbejde i foreningen. Du betaler 1 gang årligt med MobilePay Subscriptions.

>