Noura Caroline Lindholm

Ildsjæl hos Naturpassion

Mød mig til en af vores mange begivenheder og lad dig rive med af viden og passion for  natur og sind.

Noura Caroline Lindholm har en kandidat i musikterapi, er selv musiker og har 10 års erfaring som henholdsvis musikterapeut, familierådgiver og kontaktperson for sårbare unge. Noura er desuden optaget af dansens effekt på kroppens regulering og indre balance, samt stemmens resonans og vibration på krop og sind. – Jeg bor op af en stor skov, som jeg dagligt besøger og jeg er vild med at vandre mellem træerne, og finde den sti som naturen viser mig. Jeg bliver fordybet i mosset på træerne, jeg sanser det og bevæger mig videre når jeg oplever mening med det. Jeg sætter mig ofte op af det træ der byder sig til, og mediterer på forskellige måder, Alt efter dagens behov. www.NouraLindholm.dk

>